FESTOOL Dyksav 55 mm u/skinne

[wp_posts_carousel template=”simple.css” post_types=”post” all_items=”10″ show_only=”id” exclude=”” posts=”” ordering=”asc” categories=”” relation=”and” tags=”” show_title=”true” show_created_date=”false” show_description=”false” allow_shortcodes=”false” show_category=”false” show_tags=”false” show_more_button=”false” show_featured_image=”true” image_source=”thumbnail” image_height=”100″ image_width=”100″ items_to_show_mobiles=”1″ items_to_show_tablets=”2″ items_to_show=”4″ slide_by=”1″ margin=”5″ loop=”true” stop_on_hover=”true” auto_play=”true” auto_play_timeout=”1200″ auto_play_speed=”800″ nav=”true” nav_speed=”800″ dots=”true” dots_speed=”800″ lazy_load=”false” mouse_drag=”true” mouse_wheel=”true” touch_drag=”true” easing=”linear” auto_height=”true” custom_breakpoints=”:”]

Dyksav_55m_230V_Festool Et kraftfuldt værktøj, der uden problemer skærer præcise og lige snit uden at flosse.

Skinner og vinkelbeslag lejes som tilbehør.

285 Kr. pr. dag

Weekend-leje: 295.- (depositum 800 kr)

Bookmark the permalink.

Comments are closed